-->
Bakırköy Günlük Kiralık. Blogger tarafından desteklenmektedir.

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Son Makakeler

İstanbul Bakırköy Otelleri

Advertisemen
İstanbul Bakırköy Otelleri
İstanbul Bakırköy otel arayan misafirlerimizin yoğun istekleri üzerine Bakırköy Otelleri başlıklı makalemizi yayınlıyoruz. Bakırköy sahilde bulunan Demir Apart otelini sizlere tavsiye ediyoruz.

Bakırköy sahilde deniz manzaralı 1+0, 1+1 ve 2+1 full donanımlı daireleri ile hzmet veren bir firmadır. 35 daire ile Bakırköy'ün en büyük günlük apart firmalarından olan İstanbul Konaklama firması sizlere en kaliteli hizmeti sunmaktadır.

Otelimiz güvenle kalabileceğiniz istanbul'un en merkezi yerlerinden biri olan bakırköy kazasında hizmet vermektedir.

Otelimiz Bakırköy alan da olup sinan erdem spor salonu ve ahmet bonkör spor salonuna araçla 2 dakika (4 kilometre) , yaya mesafesi ile kadıköy bakırköy deniz otobüslerine 3 dakika,acıbadem hastanesine 2 dakika,istanbul caddesi carousel ve capacıty alışveriş merkezlerine 2 dakika, sirkeci Sultanahmet tren istasyonuna 3 dakika,dadyan kilisesi yanında, sahile 2 dakika,dünya göz hastanesi ataköy şubesine 5 dakika yürüyüş mesafesindedir.Atatürk havaalanına araçla 5 dakika uzaklıkta 8 km dir. Bakırköy kazasında bulunan , gönül rahatlığıyla kalınabilecek otelimiz bugüne kadar çizgisini bozmamıştır.sizleri ağırlarken ve sonrasında otelimizi tekrar seçenek etmenizi sağlamak bizim öncelikli görevimizdir. buna görede şart olan ne ise personellerimiz tarafından eksiksiz yapılmaktadır.sizleri bir arkadaş, bir konuk gibi sıcak bir şekilde karşılamaktan mutluluk duyarız. CNR uluslar arası fuar merkezine 8 kilometre,Tuyap fuar merkezine 17 kilometre.,metrobüs istasyonuna 2 kilometre, Otogardan tüm otobüs firmalarının yolcu servisleri Bakırköy olmaktadır.

Otelimiz bulunduğu mevki olarak eğlence yerleri, alışveriş merkezleri, toplu taşıma araçlarının merkezi konumundadır.

Bakırköy Kazası Genel Bilgi

İstanbul'un sahil kesiminde yer alan, günlük hayatın cıvıl cıvıl yaşandığı kazalardan biri olan Bakırköy'de, otelz.com ile rezervasyon yaptıracağınız otellerde konaklayarak, her türlü konforu ve lüksü yaşamanız olası.

Bakırköy'e bağlı olan, site yaşantısının sürdüğü Ataköy ve sahilinde ailece deniz havası alacağınız Yeşilköy de en güzel Bakırköy otellerinin bulunduğu yerler arasında. Bakırköy'de gezilecek yerlerin başında, daha çok konser gibi aktivitelerin tertip ettiği Fildamı Sarnıcı ve Osmanlı'nın barut imalatı yaptığı Baruthane gelir. Bakırköy'de alışveriş içinse bir hayli tercih mevcut. Çarşısında yer alan dönerci büfeleri, sahil tarafında yer alan balık lokantaları, kebap ve Türk mutfağı lezzetlerini tadabileceğiniz restoranlar bunlardan birkaçı. Bakırköy'de alışveriş yapmak içinse Atrium, Carousel, Capacity, Town Center ve Galleria gibi çeşitli alışveriş merkezleri ve yeniden Bakırköy'ün merkezinden sahile uzanan birçok mağaza bulunuyor. Her vakit hareketli ve renkli bir yaşantının sürdüğü Bakırköy, bilhassa küçük çocuklu ailelerin keyifli ve huzurlu zaman geçirmelerine imkan tanıyor.

Atatürk Hava meydanı'nın burada bulunması da elbette bir hayli lüks ve konforlu Bakırköy otellerinin hava meydanı etrafında bulunmasının bir sebebi. Bir hayli bar, kafe, lokanta ve gece kulübü ise Bakırköy gece hayatını oluşturan ve değişik eğlencelere hane sahipliği yapan mekanlar arasında.
Advertisemen

Disclaimer: Gambar, artikel ataupun video yang ada di web ini terkadang berasal dari berbagai sumber media lain. Hak Cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber tersebut. Jika ada masalah terkait hal ini, Anda dapat menghubungi kami disini.
Related Posts
Disqus Comments
© Copyright 2017 Bakırköy Günlük Kiralık Daire - All Rights Reserved - Created By BLAGIOKE Diberdayakan oleh Blogger