-->
Bakırköy Günlük Kiralık. Blogger tarafından desteklenmektedir.

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Son Makakeler

Bakırköyde Günlük Kiralık 1 + 1 Daireler

Advertisemen
Bakırköy İstanbulun en güzel semtlerinden birisidir.Burada vermiş olduğumuz günlük kiralık daire hizmeti devam etmektedir.Her geçen gün büyüyen altyapımız sayesinde sizlere her geçen gün daha güzel hizmet verebilmekteyiz.Dairelerimiz mevki olarak Bakırköy işlek bir mevkisinde bulunmaktadır.Yürüyerek 5 dakika olan toplu taşıma araçları için olan duraklarla İstanbulun herhangi bir bölgesine rahatlıkla erişim sağlayabilirsiniz.Çevresinde bulunan büfe,cafe gibi yerlerden yiyecek-içecek alabilir veya sipariş edebilirsiniz.Tabii dilerseniz yiyeceklerinizi kendiniz evinizde hazırlayıp kendi yemeğinizi yapabilirsiniz. Tamamiyle sizin seçiminize kalmış birşey. Malzemelerini alıp Bakırköy günlük evlerimizde mutfak bölümünde yemeklerinizi yapabilirsiniz. Dairelerimizde elektrik, doğalgaz, internet ve su masrafları için ekstra bir ücret talep edilmemektedir.Sizler günlük dairelerimize konaklamaya geldiğinizde bu hizmeti de birlikte almış oluyorsunuz.  Bakırköyde günlük kiralık dairelerimiz fotoğraflarda görüldüğü gibi oldukça hoş dizayn edilmiş ve gayet bakımlıdır. Dairelerimiz hakkında detaylı bilgi almak için lütfen iletişim bölümündeki numaradan bizlerle irtibata geçiniz.

Bakırköy Konaklama olarak hizmet vermiş olduğumuz konaklama sektöründe siz değerli misafirlerimizin yoğun istekleri üzerine Bakırköyde de günlük kiralık dairelerimizi açmış bulunmaktayız.Yaklaşık 20'ye yakın olan günlük evlerimiz Cumhuriyet Meydanına yürüme mesafesindedir ve hepsi aynı yerdedir.
Bakırköy günlük kiralık dairelerimizde internet,sıcak su, doğalgaz, mutfak araç-gereçleri, televizyon, klima, gibi birçok şey bulunmaktadır.Normal bir evde bulnan hertürlü araç gereç ve elektronik alet dairelerimizdde de bulunmaktadır.Isıtma sisteim olarak Merkezi ısıtma sistemi kullanılan dairelerimiz şu kış günlerinde oldukça sıcaktır. Dairelerimzide mutfak malzemelerinin bulunması tabii ki büyük bir avantaj.İsterseniz dışarıdan malzemeleri alıp evde dilediğiniz yemeği yapabilirsiniz.Mutfağımız buna elverişlidir.İsterseniz de Cumhuriyet Meydanından veya daha farklı yerlerden yiyecek sipariş edebilir veya gidip orada yiyebilirsiniz.
Tamamiyle sizin keyfinize kalmış bir durum. Bakırköy İstanbul'un oldukça işlek bir semti olduğundan dolayı burada hayat neredeyse sabaha kadar aktiftir.Aslında bu kış ayları bu durumu biraz etkilemiş olsa da yine de Cumhuriyet Meydanı cıvıl cıvıldır. Yürüme mesafesinde olan dairelerimiz burası için oldukça yakındır. Dairelerimiz hakkında bilgi almak için lütfen sağ üst köşede bulunan telefon numarasından bizlerle iletişime geçiniz.
Advertisemen

Disclaimer: Gambar, artikel ataupun video yang ada di web ini terkadang berasal dari berbagai sumber media lain. Hak Cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber tersebut. Jika ada masalah terkait hal ini, Anda dapat menghubungi kami disini.
Related Posts
Disqus Comments
© Copyright 2017 Bakırköy Günlük Kiralık Daire - All Rights Reserved - Created By BLAGIOKE Diberdayakan oleh Blogger